Back Back Nieuws

Frans Lavooij opent netwerkevent People's Business

29 december 2014
Frans Lavooij opent woensdag 14 januari 2015 om circa 17.00 uur het netwerkevent People’s Business. Onlangs won Lavooij tijdens de uitreiking van de Rotterdamse Ondernemersprijs in het Beurs-WTC de vijfde mr. K.P. van der Mandelepenning. Een prijs die jaarlijks wordt vergeven aan een Rotterdamse ondernemer die zich naast zijn bedrijf op een bijzondere manier inzet voor de stad Rotterdam.

Frans Lavooij heeft zijn sporen zeker verdiend. Zo was hij jaren voorzitter van het internationale hippische topsportevenement CHIO Rotterdam. Momenteel is hij bij tal van sociaal maatschappelijke taken betrokken en is directeur van de onderneming NedSpice.

Jaarlijks wordt People’s Business geopend door een prominent persoon. In de afgelopen jaren werd het startsein gegeven door o.a. Jan Peter Balkenende en Alexander Pechtold. Op de eerste dag van het evenement opent Beurs-WTC al om 16.00 uur haar deuren om de eerste gasten van People’s Business te verwelkomen. Rond 17.00 uur vindt de officiële opening plaats. Frans Lavooij wordt onthaald met muziek gespeeld door een van de jonge talenten van de Stichting Classic Young Masters. Na het officiële moment is er twee dagen volop gelegenheid tot netwerken om zodoende (nieuwe) zakelijke relaties te ontmoeten.

Foto: CHIO

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!