Back Back Nieuws

Frank van Hunnik naar Bourgonje

08 september 2008
Frank van Hunnik is met ingang van deze maand toegetreden tot het managementteam van Bourgonje Geluid & Lichtservice BV. Het team bestaat verder uit Fred Bourgonje jr. (DGA) en Marc Lubberts (Operationeel Manager).

Fred Bourgonje jr. legt uit dat zijn bedrijf sinds de aftrap in 1982 een solide groei doormaakt: "Ondertussen hebben wij bijna 50 medewerkers in dienst en 3 vestigingen (World Forum Den Haag, Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam en Mediapark Hilversum). Een belangrijke eis om de verdere groei te kunnen waarborgen, was het opzetten van een sterk managementteam. "Vorig jaar heb ik Marc Lubberts (45) bereid gevonden als Operationeel Manager toe te treden.".


Bourgonje vervolgt: "Het was op commercieel gebied vanzelfsprekend ook een volgende stap te zetten. Met het aantrekken van Frank van Hunnik (41) hebben we ons managementteam compleet. Frank is geen onbekende in de markt; Tot voor kort was Frank werkzaam als Commercieel Directeur bij Hulskamp. Wij hebben Frank in onze samenwerking met Hulskamp al jaren kunnen ervaren als een toegewijd en kundig manager, hij past daardoor perfect in onze open en servicegerichte structuur. Ik ben er van overtuigd dat mijn toekomstvisie met dit team zal slagen."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!