Fraai Projecten & Wolterinck Event Decoration lanceren nieuwe meubellijn: NORDICFraai Projecten & Wolterinck Event Decoration lanceren nieuwe meubellijn: NORDIC
Back Back Nieuws

Fraai Projecten & Wolterinck Event Decoration lanceren nieuwe meubellijn: NORDIC

08 juli 2021

Uit een bijzondere samenwerking ontstaan bijzondere ideeën. De samenwerking tussen Fraai Projecten en Wolterinck Event Decoration staat al jaren, maar door de coronacrisis is deze alleen maar sterker geworden. En nu komen we gezamenlijk met een nieuwe meubellijn voor de evenementenbranche: NORDIC.

Invloeden uit Noord-Europa

Deze exclusieve meubellijn kenmerkt zicht door invloeden uit Noord-Europa. Een eigentijds design, lichte kleurstelling, fris als geheel en met een moderne uitstraling. De hexagon of zeshoek geeft een duidelijke signatuur aan NORDIC. Deze bijzondere en unieke vorm zorgt samen met de materiaalkeuze voor een optimale verbinding. Ze passen bij elkaar, maar komen los ook zeker tot zijn recht. Het bijzondere aan NORDIC is haar diversiteit. Door de flexibele styling in bloem en groendecoratie kan NORDIC jaarrond worden ingezet voor de meest uiteenlopende events van een zakelijk ontvangst tot een intiem privé diner. Telkens met de juiste uitstraling en beleving.

Verhuurmeubilair

NORDIC omvat een compleet gamma aan verhuurmeubilair. Van diverse sta- en dinertafels tot een complete bar en zelfs een design stoel. Alle unieke meubels zijn naar eigen ontwerp in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd door onze vakmensen. Fraai Projecten & Wolterinck Event Decoration zijn trots op het resultaat van deze bijzondere samenwerking en laten u graag kennismaken met NORDIC!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!