Fraai Projecten verhuist naar OosterhoutFraai Projecten verhuist naar Oosterhout
Back Back Nieuws

Fraai Projecten verhuist naar Oosterhout

06 maart 2017

Vanaf maandag 6 maart is Fraai Projecten Decor & Eventstyling gevestigd aan de Everdenberg in Oosterhout. ‘We zijn uit ons spreekwoordelijke jasje gegroeid en in Oosterhout staat het perfecte pand voor Fraai Projecten’ aldus directeur Gerben van Raak.

Tien jaar geleden begonnen we met Fraai Projecten in de schuur van Koen van Berlo, compagnon van Gerben. Er was één persoon die de telefoon opnam en de aanvragen behandelde. Produceren en schilderen gebeurde allemaal in één en dezelfde timmerwerkplaats in de schuur van Koen, vertelt Gerben. Al vrij snel groeide Fraai en werd er een nieuw bedrijfspand gezocht. Bijna 10 jaar heeft Fraai Projecten geopereerd vanuit 3 verschillende locaties. Het is nu hoog tijd voor een nieuw pand.

Jubileumjaar

In het jaar dat Fraai Projecten 10 jaar bestaat verhuizen we nu naar Oosterhout. Koen: ‘Van een klein team in de schuur zijn we in 10 jaar uitgebreid naar een salesteam, dtp-afdeling, werkvoorbereiding- en planningsafdeling, op- en afbouwteam, timmerwerkplaats, schilderwerkplaats, twee magazijnen en een compleet wagenpark. Met dit gedreven team verzorgen wij de styling en decoratie van evenementen waardoor gasten een complete belevingswereld binnenstappen. Bij iedere opdracht willen wij het WOW-effect bereiken.’

Out of the box

Gerben vertelt verder: ‘De kracht van Fraai Projecten is dat we ervaring, expertise en creativiteit samenbrengen. Samen met de klant sparren we om alle wensen en ideeën tot één concept te brengen. We denken out of the box en zetten net dat stapje extra. Bij ieder project zetten we iets prachtigs neer en daar zijn we trots op!’

Vanaf 6 maart 2017 zijn we te vinden op ons nieuwe adres: Everdenberg 6, 4902 TT in Oosterhout. Ons telefoonnummer blijft hetzelfde, 0162 – 69 22 98.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!