Back Back Nieuws

FORTIS Circustheater gastheer GaultMillau

20 juli 2009
Het FORTIS Circustheater in Scheveningen is de komende drie jaar gastheer voor de presentatie van de gerenommeerde restaurant- en hotelgids GaultMillau Nederland waarvan op maandag 26 oktober 2009 de eerste editie zal gaan plaatsvinden. De gemeente Den Haag heeft een driejarig contract getekend met GaultMillau Nederland waardoor Den Haag en dus ook het Fortis Circustheater de komende jaren verzekerd is van het evenement.

Om de presentatie van de gids te organiseren gaat GaultMillau Nederland een samenwerking aan met het FORTIS Circustheater, restaurant Le Cirque en Maison van den Boer.

De opgenomen restaurants en hotels in de GaultMillau gids worden tot de beste in hun soort van Nederland gerekend. Het Fortis Circustheater, locatie van Stage Venues, is daarom blij met de komst van het prestigieuze evenement naar het Haagse want net als GaultMillau heeft ook het FORTIS Circustheater kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met Le Cirque, Maison van den Boer en een ervaren Sales & Evenemententeam onder één dak is het multifunctionele theater al jarenlang dé ideale plek voor zakelijke evenementen.

Den Haag had als eerste grote Nederlandse gemeente de primeur zich culinair te profileren met een apart hoofdstuk in de editie 2009 van GaultMillau. Het Fortis Circustheater en restaurant Le Cirque mogen daarin natuurlijk niet ontbreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!