Back Back Nieuws

Forteiland IJmuiden krijgt Nationale Vergaderclassificatie

19 maart 2010
Dat IJmuiden bouwt aan zijn imago mag duidelijk zijn. Diverse plannen staan op stapel om IJmuiden aantrekkelijker te maken voor een bezoek.

Sinds kort heeft PBN Sport & Adventure daar weer een grote bijdrage aangeleverd door het Forteiland IJmuiden dermate te upgraden naar een volwaardige vergader- en congreslocatie. Het Fort, wat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam, heeft onlangs 3 vergaderhamers verkregen van de Nationale Vergaderclassificatie.

Rick Slabbers, directeur van PBN Sport & Adventure, is erg blij met deze classificatie: “Het laat zien dat deze unieke locatie niet alleen geschikt is voor sportieve evenementen maar ook zeker voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen.”

Vooral de goede verbinding met de vaste wal is waar PBN trots op is. “Met ons eigen landingsvaartuig kunnen mensen en materiaal in 5 minuten overgezet worden,”aldus Rick Slabbers, “5 minuten en men waant zich in een fantastische inspirerende omgeving!”


Dat PBN gelooft in de potentie van IJmuiden blijkt uit het Forteiland. Sinds 2 jaar heeft PBN het beheer van het Forteiland overgenomen en heeft de locatie een totale metamorfose ondergaan. De stichtingen en vrijwilligers krijgen veel ruimte in het ontplooien van hun ideeën en ontwikkelen diverse kleine musea op het rond het eiland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!