Back Back Nieuws

Fort Voordorp is volop in beweging

05 mei 2012
Fort Voordorp is volop in beweging met een nieuwe medewerkster, een vernieuwde website en diverse aanpassingen aan het terrein van deze evenementenlocatie. Hiermee is een goede basis gelegd voor een mooi evenementenseizoen.

 

Team versterkt met Lieke Thomson

Het huidige team is versterkt door de komst van Lieke Thomson. Lieke heeft jarenlang bij Albron Nederland gewerkt en gaat nu met veel enthousiasme aan de slag bij Fort Voordorp. Daarnaast is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website die eind maart is opgeleverd. ‘We merkten dat onze opdrachtgevers vaak nog een onjuist beeld hebben bij het Fort. In de loop van de jaren is er veel veranderd en daarom wilden we een website realiseren die een duidelijke impressie weergeeft van de locatie met al haar mogelijkheden’, vertelt de organisatie.

 

Aanpassingen op terrein Fort Voordorp

Onlangs zijn er diverse aanpassingen aan het terrein gemaakt waardoor extra ruimte is gecreëerd. ‘Wat veel mensen niet weten is dat het terrein rondom het Fort uitermate geschikt is voor buitenevenementen. Omdat het Fort volop omgeven is door groen, biedt dit de ideale setting voor bijvoorbeeld een evenement in parade-setting of een festival.’ Door de aanpassingen aan het terrein kan Fort Voordorp zich meer gaan richten op evenementen waarbij het terrein optimaal wordt benut.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!