Back Back Nieuws

Food, interactie en entertainment komen samen tijdens start Giro

24 mei 2016
De keuken van Cuisine on tour kleurde afgelopen 6 mei roze. Cuisine on tour mocht bij de start van de Giro (Big Start) maar liefst 1.100 VIP-gasten, waaronder onze Koning Willem-Alexander, verwennen én verrassen met diverse Italiaanse lekkernijen.

Naar aanleiding van de culinaire prestaties tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!, werd Cuisine on tour uitgenodigd om deel te nemen aan de pitch in opdracht van Giro Gelderland. Cuisine on tour wist deze pittige pitch te winnen, waarna ze de catering mochten verzorgen voor deze spraakmakende eerste dag van de Giro D’Italia.

Italiaanse keuken centraal
In het concept van Cuisine on tour stond de Italiaanse keuken centraal. Alle zintuigen werden voortdurend geprikkeld door vers bereide gerechten, heerlijke geuren en verrassende presentatiewijzen. De pizza’s vlogen door de lucht en werden à la minute rijkelijk belegd en knapperig gebakken. Daarnaast werden de gasten verrast met passend culitainment; een concept waarbij food, interactie en entertainment samen komen. Uiteraard mochten de karakteristieke foodtrucks niet ontbreken, waar de gasten meer dan welkom waren voor een smakelijke panini of een typisch Italiaans ijsje.

In de watten
De ‘Big Start’ vond plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk middenin de wielerbaan van Omnisport in Apeldoorn. Terwijl de wielrenners zich klaar maakten voor de start werden de VIP’s culinair in de watten gelegd. ‘De smaak van Italië in combinatie met het fanatisme van alle supporters, zorgden voor een geweldige en onvergetelijke ambiance. Wij zijn ongelofelijk trots dat Giro Gelderland ons voor dit evenement heeft uitgekozen en ons dit evenement heeft gegund’, zegt Dimitri Chalos, eigenaar/algemeen directeur Cuisine on tour.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!