Back Back Nieuws

The Food Convoy eerste artiestenbureau voor foodtrucks

08 februari 2016
Voor foodtruck-uitbaters en -liefhebbers in Nederland en België is 8 februari 2016 een bijzondere dag. The Food Convoy, het eerste artiestenbureau voor foodtrucks, gaat dan officieel van start. Het inhuren en runnen van een foodtruck wordt hierdoor vele malen makkelijker. Net als het organiseren van een foodtruck-event.

Foodtrucks zijn in korte tijd enorm populair geworden en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. De ondernemers achter deze trucks zijn artiesten die de meest fantastische gerechten bereiden voor hun klanten. The Food Convoy zorgt ervoor dat zij het maximale uit hun rijdende keuken kunnen halen en dat iedereen die een foodtruck in wil huren dit zorgeloos kan doen.

Ook ondersteuning
The Food Convoy brengt foodtruck-ondernemers en foodtruck-liefhebbers bij elkaar. Niet alleen kan The Food Convoy de beste foodtruck(s) voor iedere gelegenheid vinden, er kan ook volledige ondersteuning worden geboden bij de organisatie van het evenement. Het uitwerken van het concept, het opstellen van een draaiboek, het regelen van de aankleding of het personeel: bij al dit soort zaken kan The Food Convoy bedrijven, particulieren en event-organisatoren ondersteunen.

De foodtruck-ondernemers die bij The Food Convoy zijn aangesloten worden ondersteund en ontzorgd. Er wordt niet alleen voor gezorgd dat de foodtrucks zo veel mogelijk worden ingezet, The Food Convoy helpt de uitbaters met al hun (ondernemers)vragen.

Kwaliteit
Foodtrucks schieten als paddenstoelen uit de grond. Door de enorme populariteit en aanwas zijn er grote kwaliteitsverschillen. Inmiddels zijn er tientallen foodtrucks aangesloten bij The Food Convoy. En dit zijn niet de minste. Alle trucks worden getest op kwaliteit voor ze zich bij The Food Convoy aan mogen sluiten. Zo zijn alle klanten ervan verzekerd dat er kwaliteit en professionaliteit wordt geleverd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!