Fonkelnieuw era spectaculair ingeluidFonkelnieuw era spectaculair ingeluid
Back Back Nieuws

Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid

05 april 2019

Na 30 jaar creëren van de meest spraakmakende events en herinneringen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers is het tijd voor een frisse wind en nieuw elan in het eigen huis van HV Productions. Afgelopen vrijdag 29 maart is op spectaculaire wijze 30 jaar geschiedenis geëerd, het kersverse onderkomen geopend en een fonkelnieuw era ingeluid. Wanneer je continu bijzondere feesten voor anderen organiseert ligt de lat hoog als je zelf iets te vieren hebt. Dit event is above en beyond. Onder luid gejuich en trompetgeschal in een swingende onthullings- act door de (klein)zoons, wordt HV Productions omgedoopt tot PINKORANGE events & incentives. Dat beloofd wat!

  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • François Verhoeven (PINKORANGE) en John Knappers (Events.nl)
    François Verhoeven (PINKORANGE) en John Knappers (Events.nl)
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid
  • Fonkelnieuw era spectaculair ingeluid

Aandacht voor details

Bij het naderen van het nieuwe, stijlvolle kantoor word ik hartelijk welkom geheten door kittige dames in sexy kostuums. Als welkomstdrankje wordt een roze Gin Tonic geserveerd, gedecoreerd met frivole bloemetjes. 

Een schare vrienden, relaties en bekenden staan om statafels gevuld met lekkernijen, schudden elkaar enthousiast de hand en voeren geanimeerde gesprekken. De aankleding is stijlvol. Roze en oranje bloemen met sinaasappelen in glazen cilindervazen sieren de bar en tafels. Speelse ballonnen in de nokken van de pagode geven een vrolijke noot en de relaxte beats uit de DJ booth zorgen ervoor dat de sfeer er meteen goed in zit. Niet alleen zien alle gasten eruit om door een ringetje te halen, zelfs de dames in de bediening zijn volledig gestyled en gemaquilleerd. Er is duidelijk veel persoonlijke aandacht aan details gegeven en dat maakt het geheel levendig en uitbundig.

Creating memories

Alle gasten worden getrakteerd op een bonte verzameling top live entertainment. Zo verbijsterd Marc Morelli, bekend van tv-programma’s als MindMasters en Mensenkennis ons met zijn spectaculaire mindtricks en trakteren oesterdames op verrassende zeevruchten en andere culinaire hoogstanden. Elegant getooide danseressen meanderen in hun zwierige oranjeroze gewaden door het publiek en geven het goede voorbeeld om de voetjes van de vloer te gooien.

De fenomenale Belgische band Domino maakt iedereen gek van geluk met hun gevarieerde show. Marc, Tabitha en Peter zijn niet alleen topzang en muzikaal vernuft, zij zijn ware kunstenaars en topentertainers die hun gelijken niet kennen. Alle genres muziek worden gespeeld, een two-man lasershow, opzwepende percussie en klanken waarvan ik niet wist dat een mens ze kon uitstoten zorgen ervoor dat je van de ene in de andere verbazing valt en niemand stil kan blijven staan. De slogan ‘Proud to Create Memories’ klopt helemaal. Deze avond staat voor altijd in de categorie ‘Genieten’ in mijn geheugen gegrift.

The sky is the limit

Dertig jaar geleden startte Henk Verhoeven HV Productions en verwierf faam op het gebied van fashionshows, beursactiviteiten en exclusieve modegala’s. Door lef te tonen en het onmogelijke mogelijk te maken. Trots en dankbaar dat hij dit avontuur samen met zijn zoon heeft kunnen beleven geeft hij nu officieel het roer in handen van François Verhoeven. 

Officieus bewijst François, die door ongelukkige omstandigheden, op 21 jarige leeftijd, gedwongen werd de scepter (tijdelijk) over te nemen, al 20 jaar uit het juiste hout gesneden te zijn. Destijds was hij zelf nog druk met feestvieren in plaats van ze te organiseren maar hij pakte de verantwoordelijkheid en heeft laten zien wat hij kan. 

Bij een veranderende koers en een nieuw kantoor hoort een fris begin en een klinkende naam. PINKORANGE staat symbool voor vernieuwing en onbegrensde mogelijkheden, voor intens geluk en voor een nieuwe tijd waarin we onze klanten de komende dertig jaar majestueus willen verrassen. ‘Tijdens mijn verblijf op Ibiza dacht ik na over de toekomst en keek naar de lucht. Deze was volledig roze en oranje gekleurd’, verklaart François Verhoeven de nieuwe naam in zijn speech. ‘Er bekroop mij maar één gevoel: The sky is the f*cking limit.’

Door > Nathalie Schalke 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!