Back Back Nieuws

Fokker Terminal sluit november af met marathonweek

04 december 2014
Het najaar is traditioneel gezien al een drukke periode voor de Fokker Terminal, maar 2014 breekt alle records voor de locatie in Den Haag. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft in oktober en november weinig boekingsvrije dagen gekend. Het hoogtepunt lag in de laatste helft van november met 7 verschillende events.

Logistieke uitdaging
'Een flinke logistieke uitdaging' aldus Event Director Tim Rosman; 'De goed gevulde agenda leverde kortere opbouwtijden op tussen de verschillende events. Dat vraagt om een secure
planning. Ruimte voor uitloop is er niet en je wil voorkomen dat opdrachtgevers en leveranciers onnodig op elkaar staan te wachten. Extra scherpte is in die korte tijden dus van groot belang, elke opdrachtgever mag immers hetzelfde hoge niveau van eventproductie verwachten en deadlines zijn heilig'.

Dat betekende onder andere nieuwe kleurstellingen in tapijt, zeer diverse podium- en
decorontwerpen en eigen branding & signing voor elke opdrachtgever. Door combinaties te maken in rigging, basistechniek en meubilair kon er tijdswinst behaald worden in de ombouwen.

Uiteenlopende events
Dankzij breed overleg met alle opdrachtgevers en partners verwelkomde de Fokker Terminal onder ander de vakbeurzen HR en OR Live!, het jaarcongres van ECP met aansluitend galadiner, het evenement Hier Opgewekt, NL4Talents van Nuffic, Het Fokus zorgcongres 2014, het SIA Jaarcongres van de Vereniging Hogescholen en de Innovation in Defence kennisdag van TNO.

Samenwerkingen
Met een groot team van gepassioneerde en toegewijde event-proffesionals, zowel aan de opdrachtgeverszijde als aan de leverancierskant, viel de puzzel perfect in elkaar. Onder andere Dröge & van Drimmelen, Pino, Spitz congres & event, GaB works, Aveq Congress Support, Van der Maarel Sfeermeesters, Haagevents, Hebo verhuur, de Evenementeninrichters, Mood4Food, Museum Catering en vele anderen zorgden voor vlekkeloos verlopen evenementen. Een mooier compliment had de Fokker Terminal zich niet mogen wensen; de agenda van november 2015 is alweer bijna gevuld.

Foto: Aveq Congress Support

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!