Flyboarden UtrechtFlyboarden Utrecht
Back Back Nieuws

FlyboardWorld opent flyboardlocatie in Utrecht

06 januari 2017

Vanaf het voorjaar van 2017 gaat FlyboardWorld flyboard en hoverboardlessen aanbieden bij evenementenlocatie Down Under in Nieuwegein. FlyboardWorld gaat een samenwerkingsverband aan met Down Under.


Flyboarden bij Down Under

De evenementenlocatie biedt veel mogelijkheden om het flyboarden te combineren met andere activiteiten. Zo kan er naast het flyboarden ook worden gedaan aan wakeboarden en waterskiën in het cablepark. Er kan daarnaast onder andere worden gesurfd op een kunstmatige golf (indoor wavesurfer) en Airsoftworden gespeeld. Na het flyboarden kunnen de klanten genieten van een hapje en een drankje in het beachhouse van Down Under. Met uitzicht op de plas en met een ruim terras in de zon dé perfecte plek om de activiteit(en) na te bespreken.


FlyboardWorld in Utrecht

De flyboardlocatie Utrecht (Nieuwegein)wordt de tweede locatie waar FlyboardWorld de extreme watersport gaat aanbieden. Naast de nieuwe locatie bij evenemententerrein Down Under is FlyboardWorld al drie seizoenen actief in Amsterdam. De Nieuwe Meer was tot vorige jaar dé plek om te flyboarden of hoverboarden. Daar komt dit seizoen de Zuidplas van Down Under in Nieuwegein bij. 
 
FlyboardWorld zal vanaf juni tot en met september alle weekenddagen (zaterdag en zondag) aanwezig zijn om flyboard en hoverboardlessen te verzorgen. Er zal ook door de week worden geflyboard, dit is afhankelijk van de aanvragen en het zomerweer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!