Back Back Nieuws

Fluit naar Lucent Danstheater/Dr Anton Philipszaal

05 mei 2008
Maarten Fluit versterkt per direct het team van het Lucent Danstheater en de Dr Anton Philipszaal in Den Haag als Hoofd Horeca en Evenementen.

Fluit heeft een rijke historie in de wereld van horeca. Na de Hotelschool Den Haag werkte hij bij de Event Company in Rijswijk, Thistle Kensington Park and Palace Hotels in Londen, de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, Impresariaat Jacques Senf & Partners en Spant! in Bussum. Als echte liefhebber van muziek en toneel produceerde hij het afgelopen jaar de musical “Camille” van producent Storytellers.

Het nieuwe hoofd Horeca en Evenementen zal zich in de zalen op het Spuiplein samen met zijn jonge professionele team bezighouden met de uitvoering van de publieksontvangsten rondom de vele concerten en voorstellingen in het Lucent Danstheater en de Dr Anton Philipszaal. Daarnaast richt hij zich op de commerciële exploitatie van de zalen en de foyers.

Fluit: “Zakelijke bezoekers moeten bij ons op dezelfde manier worden betoverd door de inspirerende omgeving van onze ruimtes als onze concert- en theatergasten. De zalen bieden ook voor zakelijke gasten ongekende mogelijkheden van presentatie tot congres en van diner op het podium tot ontvangst rondom een van de voorstellingen, bijvoorbeeld van onze huisgezelschappen het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater”.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!