Floriade trapt laatste week af met Flower Power PartyFloriade trapt laatste week af met Flower Power Party
Back Back Nieuws

Floriade trapt laatste week af met Flower Power Party

26 september 2022

Floriade in Almere is geopend t/m 9 oktober en luidt op zaterdag 1 oktober de laatste week van opening in met een Flower Power Party. Kom genieten van tuinen vol inspiratie en innovatie op de Expo. Met vernieuwing, lekker eten, een te gék, groen kinderprogramma, cultuur en muziek.

Floriade Flower Power Party

Op zaterdag 1 oktober wordt een bezoek aan Floriade echt een feest. Niet alleen geniet je de hele dag van alles wat de Expo te bieden heeft, ook wordt er einde middag heerlijk gedanst bij de Floriade Flower Power Party. Van 16.00 uur tot 18.00 uur waan je je bij de Urban Stage in de late sixties en early seventies met muziek, special acts en heel veel bloemen!

Floriade concert Alain Clark

Ook in die laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, groenshows door televisietuinman Ivo Putman en als hoogtepunt een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober. Met een flinke rij hits op zak als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Hold On’, ‘Love is everywhere’, ‘Back in my World’ en het ontroerende duet met zijn vader ‘Father and Friend’ is Alain dé ideale afsluiter van je bezoek aan Floriade. Dat wil je niet missen!

 

Floriade Expo 2022

T/m 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale  partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

 

Fotografie: Fotolinie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!