Floatline 2024 in zicht! Floatline 2024 in zicht!
Back Back Nieuws

Floatline 2024 in zicht!

08 juli 2024

Floatline is het gezelligste festival van Oudsbergen: 2 dagen, 3 podia en maar liefst 23 artiesten! Een selectie van het beste uit de Belgische alternatieve muziekscene, met veel ruimte voor opkomende en plaatselijke talenten. Van punk tot hardrock, van hiphop tot techno.

De zomervakantie is nu officieel gestart en dat merken we ook aan de temperaturen. Nu we de zon al een beetje hebben gevoeld, komen die festivalkriebels nog meer naar boven. De eerste festivalvibes van het seizoen kon je trouwens al opsnuiven, maar wie afgelopen weekend de fenomenale DIRK. op Genk On Stage heeft gemist, moet niet panikeren. Op zaterdag 7 september staat deze vierkoppige band op Floatline.

Belgisch talent

Floatline is een Limburgs festival en vindt plaats in Oudsbergen, Ellikom. Op de affiche vind je ook Maria Iskariot. Winnaars van Humo’s Rock Rally 2024! Deze Vlaamse punkband gaat hard, het belooft dus een zot feest te worden. Het is wel duidelijk: er staat heel wat Belgisch talent op de podia van Floatline. Op de affiche wordt namelijk ook gepronkt met: PEUK, Captain Caiser, Waste, Lézard, Steve, LeBlanc,

Na het succes van vorig jaar is er opnieuw een Shapes DJ Stage. Dit podium wordt volledig ingevuld en ingekleed door de organisatoren van Shapes, met onder andere Fledermouse, Nonk en Cheeva.

Foto: Floatline 2023 © Robin Todde

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!