Flint verwelkomt nieuwe dragersFlint verwelkomt nieuwe dragers
Back Back Nieuws

Flint verwelkomt nieuwe dragers

23 december 2021

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Waarding Advocatuur en Flint en GvM Werkt! en Flint en Truste Slaapcomfort. ‘Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven’, laat Flint weten. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint. Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Samenwerking

‘Ik ben er trots op dat ik mijn ‘keitje’ mag bijdragen en kijk uit naar een mooi partnerschap’, aldus Stella Willebrands, eigenaar van Waarding advocatuur over de samenwerking met Flint. ‘Flint zorgt als geen ander voor cultuur, plezier en verbinding tussen mensen en ondernemers. Als ik daarbij mag aansluiten en er een bijdrage aan mag leveren, dan doe ik natuurlijk graag!’. Grea van Middendorp, eigenaar GvM Werkt over de samenwerking met Flint: ‘Cultuur in onze mooie stad is belangrijk, brengt ontspanning en verbinding. Hier dragen wij graag aan bij.’ Fred van der Veer | eigenaar Truste Slaapcomfort: ‘Als ras Amersfoortse is de Flint voor mij een onderdeel van de stad. Dit geweldige initiatief laten we dan ook niet zomaar liggen. Wij dragen graag een steentje bij aan het behoud van de cultuur in onze stad wat deze samenwerking uit eindelijk inhoud. We doen het graag!’

Hart voor kunst en cultuur

Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!