Back Back Nieuws

Flint theater scoort 8,5 bij online tevredenheidsonderzoek

26 maart 2015
De Flint heeft afgelopen maand een tevredenheidsonderzoek laten doen onder haar bezoekers door Tevreden.nl, een onafhankelijk onderzoeksorgaan. Via een online vragenlijst werd hen gevraagd wat zij vonden van bijvoorbeeld het gebouw, de horeca, de medewerkers en de informatievoorziening. Gemiddeld kreeg de Flint een 8,5 tegen een 7,9 een jaar geleden.

Horeca 
De Flint heeft het onderzoek vergeleken met de resultaten van een jaar geleden. Toen was het theater nog niet verbouwd en de horeca nog niet in beheer van de Flint. De cijfer voor de horeca steeg het hardst. Was dit vorig jaar nog een 6,9, nu zijn de bezoekers dik tevreden en geven zij gemiddeld een 7,8. Het nieuwe concept van de theaterplankjes voorafgaand aan de voorstelling valt goed in de smaak. Ook de pauzedrankjes die tegenwoordig inbegrepen zitten in de toegangsprijs is een succes gebleken. Hierdoor is het niet meer nodig om in de rij te staan.

Metamorfose doet de Flint goed
Dat de jaren ’70 look uit het pand is verdwenen is niet onopgemerkt gebleven. Men geeft het gebouw een 8,3 en dat is fors hoger dan de 7,5 van voor de verbouwing. Men valt vooral op de ruimte die binnen is gecreëerd  De sfeervolle verlichting en de theaterfoto’s van fotograaf Deen van Meer die overal in het pand terugkomen geven de bezoeker het gevoel echt een avond uit te zijn.

Medewerkers vriendelijk en gastvrij
De medewerkers van de Flint krijgen van hun gasten een grote pluim. Met een 8,8 scoren zij zeer hoog. Vorig jaar was dit een 8,2, daar waren zij toen al trots op. De bezoekers van de Flint noemen de medewerkers van de Flint gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. De informatievoorziening naar de bezoekers toe krijgt de beste beoordeling namelijk een 9,1. Dit is mede dankzij de reminders die de Flint voorafgaand aan iedere voorstelling aan haar bezoekers stuurt. Hierin laat de Flint naast leuke nieuwtjes weten wanneer de voorstelling begint, of er een pauze is en wanneer de voorstelling is afgelopen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!