Flint komt na kerstdiner ook met Take Away Valentijnsdiner   Flint komt na kerstdiner ook met Take Away Valentijnsdiner
Back Back Nieuws

Flint komt na kerstdiner ook met Take Away Valentijnsdiner

19 januari 2021

Na de succesvolle lancering van de Take Away Kerstdiners in december lanceert Flint nu ook het Take Away Valentijnsdiner. Na de vele positieve reacties heeft het team besloten het succes voort te zetten op Valentijnsdag. De Valentijnsdiners kunnen worden afgehaald in Flint op zondag 14 februari. Thuis hoeft men alleen nog de finishing touch te verzorgen.

Take Away Valentijnsdiner

Op het menu staat een culinair hoogstaand driegangendiner met onder andere oesters, garnalen en red velvet cheesecake. Er kan gekozen worden uit een normale en een vega variant. Zelfs een broodje vooraf of een fles wijn kan mee besteld worden op de website van Flint. De gerechten staan op zondag 14 februari tussen 12.00 en 17.00 uur klaar om opgehaald te worden.

Hoogstaand diner

In een handomdraai kunnen thuis de gerechten afgemaakt worden. Door middel van de bijgeleverde instructiekaart en instructievideo kan iedereen een romantisch hoogstaand diner presenteren. Met de meegeleverde menukaarten voor op tafel en de Spotify playlist is de romantische avond compleet.

Extraatje voor Flint vrienden 

Flint heeft in het huidige theaterseizoen 850 Vrienden. De Flint Vrienden mogen rekenen op een extra presentje bij hun bestelling.

Valentijnsdiner bestellen

De Take Away Valentijnsdiners van TREK zijn 24 uur per dag op deze website te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bestellen kan tot en met woensdag 10 februari 2021.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!