Flint heeft het doek geopend voor 1,5-metereventsFlint heeft het doek geopend voor 1,5-meterevents
Back Back Nieuws

Flint heeft het doek geopend voor 1,5-meterevents

07 juli 2020

Met de aangekondigde versoepelingen mag ook Flint weer gasten ontvangen voor een congres of evenement. Flint is helemaal klaar voor unieke 1,5-meterevenementen.

Vertrouwde theaterbeleving

Flint heeft zich de afgelopen weken voorbereid om gasten met een gepaste afstand te laten samenkomen. De zalen zijn zo ingericht dat de vertrouwde theaterbeleving toch beleefd kan worden, en het de gast aan niets ontbreekt. In de Rabobank Theaterzaal kunnen op deze manier groepen tot 146 gasten en in de AFASzaal tot 176 gasten ontvangen worden.

Eigen protocol

Om een congres of evenement tot een succes te maken heeft Flint een eigen 1,5 -meterprotocol uitgewerkt. Hierin staan de richtlijnen die gehanteerd worden voor een zakelijke bijeenkomst. Uiteraard zijn alle locaties van Flint sfeervol aangekleed, zodat er niet ingeleverd wordt op de sfeer en beleving. Samen met de opdrachtgever wordt er naar de wensen gekeken. Tijdens de lunch en de borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste invulling (van de dag).

Luchtbehandeling

Ook wordt het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast, zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.

Webconferentie

Een congres of bijeenkomst gepland voor meer dan het maximale aantal personen? Flint beschikt gelukkig over alle technische faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Daarmee spelen ze graag in op de trend: online bijeenkomsten en congressen. Zo kan er toch voor een grote groep een congres georganiseerd worden. Ook bieden ze hybride evenementen aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!