Back Back Nieuws

Flint genomineerd voor Beste Congreslocatie van het Jaar 2014

24 oktober 2014
Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort is genomineerd voor Beste Congreslocatie van het Jaar 2014. De nominatiecampagne Beste Congreslocatie van het Jaar wordt georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS.

De award toekenning wordt voor 50% bepaald door het aantal stemmen, voor 25% door de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en voor 25% door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt begeeft. Er zijn verschillende criteria waarop de locaties beoordeeld worden: ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Juiste moment voor de Flint
De nominatie komt voor de Flint op het juiste moment. Afgelopen zomer heeft het theater een totale metamorfose ondergaan. Met een geheel vernieuwd interieur, extra subruimtes en een eigentijds restaurant biedt de Flint faciliteiten voor elke zakelijke bijeenkomst: een congres of presentatie in de Stadszaal, een optreden of een diner op het toneel in de Theaterzaal en alle aanvullende mogelijkheden die de foyers, subruimtes en het theatercafé bieden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!