Back Back Nieuws

Flint-directeur, Harold Warmelink uitgeroepen tot Gouden Parel

16 december 2014
Harold Warmelink, directeur van Flint theater evenementen en congressen,  is 10 december ten overstaan van ongeveer 275 Amersfoortse ondernemers en lokale bestuurders uitgeroepen tot de 'Gouden Parel Amersfoort 2014'.

Beste ondernemer
Warmelink was voor de tweede keer genomineerd voor ‘De Gouden Parel, een prijs voor de beste ondernemer toegekend door de organisatie Ondernamen. Hij ontving de prijs vooral voor de manier waarop hij de Flint naar een winstgevende organisatie heeft omgevormd door veel bedrijven te verbinden aan de Flint en daarnaast zich in te zetten voor de revitalisering van het Flint-gebouw. Door de fraaie verbouwing in de zomer van 2014 heeft het een geheel nieuwe en aantrekkelijke uitstraling gekregen en staat de Flint en Amersfoort in de schijnwerpers.

Andere Amersfoortse projecten
Naast deze belangrijke prestatie zet hij zich ook in voor andere Amersfoortse projecten, zoals een nieuwe samenwerking binnen de Sint Aegtenkapel; deze gaat verder als centrum voor muziek en fotografie. Daarnaast spant hij zich in voor het jaarlijkse fotoboek ‘Met het Oog op Amersfoort’, een boek waarin lokale fotografen een kalenderjaar in beeld brengen door gebeurtenissen in Amersfoort op foto vast te leggen.

Warmelink is apetrots op ‘De Gouden Parel’ en beschouwt het als een erkenning van het harde werk van niet alleen hemzelf maar van het gehele team van de Flint.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!