Back Back Nieuws

Flexwerken in het culturele hart van Breda

17 juli 2015
In de foyer van het Chassé Theater is iedereen welkom. Vanaf het nieuwe seizoen biedt het theater voor ZZP’ers en bedrijven gratis een flexibele werkplek met goede faciliteiten waar je ook kunt netwerken en presenteren. Zo maak je van het theater je eigen kantoorruimte waar je ook kunt vergaderen en ontmoeten.

Vergaderruimte en meetingruimte
Boven de loungefoyer FRONT kunt je de hele dag terecht om te flexwerken in comfortabele stilte werkplekken, vergaderen in een intieme ruimte of netwerken onder het genot van goede kop koffie of een lunch. Snel een ontwerp of idee laten zien? Met plug & play tover je een presentatie in een flits op een groot scherm. Even behoefte aan een pauze? Ontspan met een matineefilm in Chassé Cinema.

Snel eten en drinken to go
Naast de loungebar FRONT en de Brasserie is er vanaf oktober een nieuwe eetgelegenheid in het Chassé Theater bij. Hier kun je de hele dag genieten van een uitgebreid ‘to go‘ assortiment. Pik gemakkelijk en snel een coffee to go of een frisse smoothie op onderweg naar je flexplek in de foyer. En zet jezelf met ‘krachtvoer’ op scherp voor een meeting of verras je gasten door het ruime aanbod fingerfood.

Proeven en gratis flexwerken in september
Het Chassé Theater nodigt je uit om in september alvast gratis te komen proefdraaien in de nieuwe flexibele werkplek. Zij zorgen voor aantrekkelijke aanbiedingen in het nieuwe café-restaurant en jij helpt de organisatie de laatste puntjes op de i te zetten voor de officiële opening op maandag 5 oktober 2015.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!