Flexwerken en vergaderen in Flint dankzij Seats2MeetFlexwerken en vergaderen in Flint dankzij Seats2Meet
Back Back Nieuws

Flexwerken en vergaderen in Flint dankzij Seats2Meet

20 februari 2018

Flint heeft al geruime tijd uiteenlopende samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die Flint en cultuur in het algemeen een warm hart toedragen. Deze bedrijven noemen zich 'Drager van Flint' en verbinden zich op diverse manieren aan het Amersfoortse theater. Vanaf de start van het nieuwe theaterseizoen in september 2017 is daar een aantal bijzondere nieuwe Dragers bijgekomen. Deze maand is de samenwerking met Seats2meet beklonken. Seats2meet is een vernieuwend ontmoetingsconcept met meer dan 150 locaties over de hele wereld o.a. op Amersfoort CS.

'Flex@Flint - powered by Seats2meet'

Twee maanden geleden heeft Flint een pilot gedaan voor een nieuw concept, getiteld 'Flex@Flint'. Hierbij is Flint letterlijk open voor mensen om te ontmoeten, te flexwerken en om tegelijkertijd een vleugje cultuur te kunnen opsnuiven. Flex@Flint is in de opzet van deze pilot ondersteund door Fountainheads, sinds 2017 ook Drager van Flint.

Door de samenwerking die Flint nu is aangegaan met Seats2meet Amersfoort CS is Flex@Flint per 1 maart 2018 officieel een nieuwe en behoorlijk unieke S2M locatie geworden, de vierde in Amersfoort. Elise de Bres vertelt hierover het volgende: 'Seats2meet is een vernieuwend ontmoetingsconcept waar krachten bundelen en kennisdelen centraal staan. Alles op onze locaties is gericht op het laten ontstaan van toevallig relevante ontmoetingen die leiden tot nieuwe ideeën, oplossingen en antwoorden. Daarom zoeken we ook actief naar samenwerkingspartners om nog meer verbindingen te kunnen maken en ons netwerk te laten groeien.' Tianne van Woudenberg vult aan: 'De samenwerking met Flint vinden wij daarom fantastisch. Mooi dat Flint haar overvloed aan vierkante meters op de dag wil delen en haar deuren open zet voor de vernieuwers van de samenleving. Want dat zijn veelal de mensen die zijn aangesloten bij ons waardenetwerk.'

Openstellen Flint

Flint wil met haar activiteiten graag zo veel mogelijk mensen bereiken en tegelijkertijd nog efficiënter gebruik maken van het pand met haar vele mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld flexwerkers en zzp'ers doordeweeks overdag terecht in Flint om te werken of te vergaderen. Bezoekers kunnen vooraf zien of Flex@Flint open is via de site van Seats2Meet of via de S2M app.

Dragersnetwerk

De bij Flint aangesloten Dragers zijn met elkaar inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim 70 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Flint maakt er werk van om binnen de diversiteit van dit zakelijke platform relevante kennis en expertise te delen, cultuur te promoten en ontmoeting en ontspanning te faciliteren. Dragers helpen middels hun steun mee om een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!