Fletcher hotels koopt Golden Tulip ZevenbergenFletcher hotels koopt Golden Tulip Zevenbergen
Back Back Nieuws

Fletcher hotels koopt Golden Tulip Zevenbergen

24 september 2021

Fletcher Hotels opent op 1 november a.s. haar deuren van het overgenomen hotel in Zevenbergen nabij Moerdijk. Het veelzijdige hotel is zeer centraal gelegen, namelijk aan de A17 en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk. Dit maakt het hotel voor de zakelijke markt zeer aantrekkelijk. Ook voor Leisure gasten is het hotel uitermate geschikt door de ligging in het groene hart van West-Brabant tussen Nationaal Park De Biesbosch en de bruisende stad Breda. Met de opening van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk biedt de grootste hotelketen van Nederland nog meer keuze aan zowel de zakelijke als Leisure markt.

Groei

De groei van de grootste hotelketen van Nederland zet gestaag voort. Recentelijk werden drie nieuwe hotels in Zeeland toegevoegd aan het portfolio. Per 1 november a.s. zal ook het voormalige Golden Tulip Hotel Zevenbergen worden toegevoegd aan het aanbod onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. ‘We kunnen opnieuw spreken van een mooie toevoeging aan ons ruime portfolio. Het hotel past door de ligging, grootte en de faciliteiten perfect bij Fletcher Hotels. Zeker voor de zakelijke markt is dit hotel zeer aantrekkelijk’, aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Zakelijke (groeps)overnachtingen

Het hotel beschikt over 73 hotelkamers, waarvan 10 luxe kamers. Daarnaast bevat het hotel het à la carte restaurant Auberge 1953 met ruim terras, hotelbar, een fitnessruimte en een zithoek met openhaard. Het hotel heeft een centrale ligging aan de A17 en nabij steden als Breda, Rotterdam en Dordrecht. De locatie midden in het zakelijke net van deze steden en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk zorgt ervoor dat het hotel al vele zakelijke groepen heeft mogen huisvesten. Bedrijven als Shell en SAP maken al jaren gebruik van het hotel voor groepsovernachtingen tijdens zakelijke evenementen en meerdaagse trainingen. Het restaurant en de hotelbar kunnen ingezet worden voor private lunch of private dining tijdens de zakelijke (groeps)overnachtingen.

Veelzijdige omgeving

Het hotel bevindt zich in de groene natuurrijke omgeving rondom Zevenbergen. Naast de centrale locatie voor zakelijke gasten, heeft het hotel ook een veelzijdige omgeving voor Leisure hotelgasten. Nationaal Park De Biesbosch en natuurgebieden als Liesbos en Laarzenpad liggen op korte afstand van het hotel. Ook trekpleisters als de Efteling, Waterspeelpark Splesj en Monkey Town Breda zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel, net als de steden Roosendaal en Oosterhout.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!