Fletcher Hotels kondigt overname Hotel de Korenbeurs aanFletcher Hotels kondigt overname Hotel de Korenbeurs aan
Back Back Nieuws

Fletcher Hotels kondigt overname Hotel de Korenbeurs aan

08 september 2022

Hotelketen Fletcher Hotels groeit in rap tempo. Per 1 november 2022 neemt Fletcher Hotels, naast het eerder gecommuniceerde Hotel Gaasterland in het Friese Rijs, ook Hotel De Korenbeurs in het Brabantse Made over. Het stijlvolle en moderne hotel dat al bijna 60 jaar in bezit is van de familie van der Made is een mooie uitbreiding op het huidige portfolio van de hotelketen, die met deze overname ruim vertegenwoordigd is in de provincie Brabant.

Mooie start nieuw boekjaar

Fletcher Hotels werkt met een gebroken boekjaar dat elk jaar binnen de organisatie feestelijk wordt ingeluid op 1 oktober. Deze start dit jaar extra positief met de overnames van Hotel Gaasterland en Hotel De Korenbeurs die per 1 november a.s. op de planning staan. De hotelketen zet met deze overnames flinke vaart achter het doel om te groeien naar 150 hotels in Nederland.

Van koffiehuis tot gerenommeerd horecabedrijf

Hotel De Korenbeurs in Made is sinds jaar en dag een bekend fenomeen met een rijke historie dat zelfs opgemerkt is door Misset Horeca met een positie (nr.36) in de toplijst oudste hotels van Nederland. In 1882 werd het pand geopend als ´Madesch Koffiehuis´, deze naam werd zo´n tien jaar later gewijzigd in ´De Korenbeurs’, wat inmiddels is uitgegroeid van koffiehuis naar een horecabedrijf, met zelfs een eigen fris blond biertje het Korenbeurs Blond by BRAUW.

Veelzijdig hotel

Naast het ruime aanbod voor leisure gasten beschikt het hotel ook over oneindige zakelijke mogelijkheden. Met de negen multifunctionele vergaderzalen die voorzien zijn van alle benodigdheden, zijn zakelijke verblijven en activiteiten gemakkelijk en volledig naar wens in te vullen. “Kortom, het hotel bevat alle ingrediënten om elk verblijf onvergetelijk te maken voor zowel de leisure als de zakelijke gasten” aldus Ben de Ruijter.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen dat in 25 jaar is uitgegroeid tot een keten met ruim 110 unieke hotels in eigendom. Waar Hotel Gaasterland na de officiële overdracht nog tijdelijk de deuren gesloten zal hebben i.v.m. een complete renovatie, zal de Fletcher vlag bij Hotel De Korenbeurs na overname direct worden uitgehangen en het hotel volledig operationeel zijn onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!