Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feitFletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit
Back Back Nieuws

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

03 december 2020

Fletcher Hotels opent op 11 december 2020 de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen, met exclusief restaurant Marina Lounge, biedt de hotelketen nog meer keuze voor een overnachting aan de Nederlandse kust. Om de opening te vieren, komt Fletcher met een openingsactie.

Fletcher Hotel-Restaurant in Scheveningen

Ondanks de onzekere tijd, staat de groei van Fletcher Hotels niet stil. De hotelketen heeft recentelijk twee hotelovernames gerealiseerd, te weten Fletcher Strandhotel Renesse en Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Daar komt per december de opening van het splinternieuwe luxe kusthotel Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen bij. Het nieuwe hotel bevindt zich in het voormalig kantoorpand North Sea Building Scheveningen, dat vanaf januari dit jaar volledig verbouwd is. Het is een 4-sterren hotel geworden, van alle gemakken voorzien, waarbij de kamers en suites een mooi uitzicht hebben. Het hotel beschikt over 116 comfortabele hotelkamers, waarvan royale suites met uitzicht op het strand, 2 mindervalide kamers en een luxe restaurant. In het hotel opent ook de derde locatie van het luxe culinaire restaurantconcept Marina Lounge. Hier worden hoogstaande culinaire vis- en vleesgerechten geserveerd op basis van dagverse producten. Ook voor de vegetarische gast biedt de menukaart voldoende keuze. Het is een goede hotspot in Scheveningen om in luxe te borrelen en te dineren.

Opening van het Fletcher Hotel-Restaurant

Het nieuwe hotel is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De tram en bus stoppen letterlijk voor de deur. Op slechts 100 meter afstand ligt het Scheveningse strand met zijn beroemde Scheveningse Pier. Daarnaast liggen trekpleisters als het AFAS Circustheater, het Holland Casino en SEA LIFE Scheveningen op steenworp afstand. Het bruisende centrum van Den Haag bevindt zich op slechts 15 minuten van het hotel. Fletcher Hotels komt met openingsactie, nog voor de officiële opening. Gasten krijgen de kans om tussen 11 en 17 december 2020 te komen proefslapen tegen een zeer scherpe prijs. Voor slechts 30 euro per persoon, inclusief een GRATIS Fletcher slaapmasker omdat de gordijnen in het hotel nog ontbreken, biedt Fletcher deze bijzondere en exclusieve ervaring om als ‘allereerste hotelgast’ kennis te maken met het nieuwe hotel. Tijdens het proefslapen genieten gasten van een splinternieuwe inrichting met comfortabel Fletcher bed en kunnen zij zonder de gordijnen maximaal genieten van het uitzicht. Doordat de ramen zijn geblindeerd, kan er vanaf buiten niet naar binnen gekeken worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!