Back Back Nieuws

Fles&Mes geeft Dordrecht een unieke evenementenlocatie

05 januari 2013
Medio februari 2013 opent het nieuwe grand café | bar | bistro KHOTINSKY zijn deuren. Deze nieuwe horecagelegenheid, geëxploiteerd door het Dordtse bedrijf Fles&Mes, bevindt zich in het Energiehuis aan de Noordendijk in Dordrecht. "Khotinsky wordt een bijzondere place to be met een unieke uitstraling," voorspelt Olaf de Bruin van Khotinsky. Hij vervolgt: "Khotinsky is voor een breed publiek toegankelijk voor zowel lunch, diner of borrel in een bijzondere omgeving."

Energiehuis
Toen de gemeenteraad op 22 februari 2011 een goedkeuring gaf om het Energiehuis om te bouwen tot een multifunctioneel gebouw met plaats voor een grand café en diverse organisaties voor de (podium)kunsten, reageerde de directie van Fles&Mes halverwege 2012 op de openbare
aanbesteding en stapte daarmee in een uniek project. Naast het grand café Khotinsky, met 250 zitplaatsen, verzorgt Fles&Mes tevens exclusief de banqueting en evenementencatering in het gehele complex van het Energiehuis.

Khotinsky
"Na een maandenlange verbouwing en voorbereiding zal Khotinsky medio februari openen en een
nieuwe ontmoetingsplek worden binnen de stad Dordrecht en omgeving. Met een oppervlakte van 450 meter, stijlvolle en comfortabele inrichting en een warme sfeer zal elke bezoeker van Khotinsky zich snel thuis laten voelen. Het nodigt men al snel uit om plaats te nemen op het podium, aan de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafels. Een ongedwongen locatie waar de klassieke horeca samen komt met de wensen en ideeën van nu en straks. Er is voor elke gelegenheid wat wils: Een heerlijke lunch, diner met vrienden of collega’s, een goed glas wijn met een hapje of ’s avonds een speciaal bier drinken met je vrienden," vertelt De Bruin. 

Sfeerverhogende programmering en goede bereikbaarheid
In het weekend en avonduren wordt extra aandacht besteed aan een sfeerverhogende programmering door o.a. muzikale invulling. Zowel het Energiehuis als het grand café Khotinsky is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en/of eigen vervoer. Parkeren kan op het parkeerterrein naast het Energiehuis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!