Back Back Nieuws

Flavourites Live! in het World Fashion Center Amsterdam

19 augustus 2010
De tweede editie van het webshopevent Flavourites Live! vindt van 9 tot en met 11 november plaats. Gedurende deze drie dagen wordt het World Fashion Center Amsterdam omgetoverd tot een unieke verzameling van de leukste webshops. Fashion, interieuraccessoires, musthaves voor kinderen en natuurlijk Sinterklaas- en kerstcadeautjes die normaal alleen online te koop zijn, zijn dan in het echt te zien, voelen, passen én natuurlijk te shoppen.

Nieuwkomers en deelnemers van het eerste uur
Voor de tweede keer organiseren Flavourites.nl en HPR Organisatie dit bijzondere webshopevent. Ongeveer 140 webshops pakken uit met verrassende stands en bijzondere presentaties van hun producten. Nieuwkomers dit jaar zijn onder andere Perfectlybasics.nl en Brennels.nl. Daarnaast zijn deelnemers van het eerste uur zoals Freshhomecollection.nl, Carolavanbenthum.nl en Unitnl.nl aanwezig.

Workshops en acties
Flavourites Live! biedt haar bezoekers niet alleen de kans om de leukste webshops in het echt te zien, er zijn ook workshops te volgen en diverse food spots bieden een smakelijke break tussen het shoppen door. Daarnaast zijn er vele acties, beursaanbiedingen en wedstrijden.

Wie wat waar?
Flavourites Live! is geopend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 november 2010 van 10.00 tot 17.00 uur in World Fashion Center Amsterdam. Entreekaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers en het laatste nieuws op flavouriteslive.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!