Back Back Nieuws

Flanders Expo Gent breidt uit met 2 nieuwe multifunctionele ruimtes

09 oktober 2015
Op en rond Flanders Expo is afgelopen maanden hard gewerkt. Alle veranderingen en optimalisaties aan de eventlocatie gebeuren in het kader van een masterplan. Zo is de aanleg van de nieuwe Frontparking maar één van de vele optimalisaties.

Artexis zet meer en meer in op evenementen en congressen, al dan niet gelinkt aan beurzen, met als doel het verhogen van de bezoekersbeleving. De huidige infrastructuur, FLEX Event Center, leent zich perfect voor kleine en grote evenementen. Daarom is het Flex Event Center nu uitgebreid met twee nieuwe multifunctionele ruimtes.

FLEX XL
FLEX XL bevindt zich onder de glazen koepel van Flanders Expo. Volledig in het zwart zodat snel de juiste sfeer gecreëerd kan worden. De ruimte beschikt over akoestische wanden en biedt plaats aan max. 800 personen. Samen met de FLEX Lounge, een intieme ruimte, en de FLEX Meet, 4 seminarieruimtes (tot 500 personen), maakt de FLEX XL het FLEX Event Center compleet.

Sky lounge
Sky lounge is een ruimte met zicht op hal 1 en kan worden ingezet voor seminaries, recepties, diners en vele andere evenementen. De scheidingswand en twee ingangen zorgen ervoor dat er twee evenementen tegelijk kunnen plaatsvinden. Uiteraard zijn beamer en projectie standaard in deze ruimte voorzien. De ruimte biedt plaats aan 40 tot 180 personen.

In het FLEX Event Center zijn in een trendy kader, maar liefst 9 verschillende ruimtes die combineerbaar zijn tot 1 grote ruimte en aanpasbaar in functie van het evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!