Back Back Nieuws

Fitch&Shui opent deuren in WTC Amsterdam

17 februari 2012
Het nieuwe hospitality concept Fitch&Shui heeft gisteren feestelijk haar deuren geopend in het World Trade Center in Amsterdam. Met het nieuwe concept zet Fitch & Shui een inspirerende ontmoetingsplek neer met een werelds karakter voor huurders, gasten en relaties van het WTC.

 

De langste bar van Amsterdam

Vrijwel alles is mogelijk; van het genieten van internationale gerechten als Tom Kai Kai soep en New York steak, tot het drinken van een cocktail aan de 35,5 meter lange bar; de langste bar van Amsterdam. Het nieuwe concept bestaat uit een stijlvol ingerichte brasserie, bar, coffee corner en verschillende multifunctionele ruimtes.

 

Wereldse sfeer

Op deze inspirerende ontmoetingsplek staat de ‘handel’ centraal, net als in de jaren 30 toen de twee legendarische entrepreneurs Robert Fitch en Yin Shui, hun eerste handelsreis met een zeppelin begonnen op dezelfde locatie als waar nu het World Trade Center in Amsterdam is gevestigd. De inrichting ademt dan ook een wereldse sfeer: goed voor het leggen van nieuwe contacten en het sluiten van lucratieve deals.

 

Op elk moment van de dag

In totaal kunnen 300 gasten plaatsnemen in de verschillende ruimtes. Voor koffie, ontbijt, lunch en diners, maar ook voor borrels en partijen. De brasserie is ingericht door D/Dock Design. Op de kaart staan internationale gerechten verkrijgbaar in grote (‘Fitch’) en kleine (‘Shui’) porties.

 

‘Cocktails & coffee’

Het free flow restaurant Fitch & Shui onderscheidt zich door het gebruik van kwalitatief hoge en pure (streek)producten, een zorgvuldige á la minute bereiding en een persoonlijke service. De langste bar van Amsterdam (35,5 meter) serveert klassieke en eigentijdse cocktails en in de Coffee Corner kan men genieten van echte Italiaanse koffie en vers bereide broodjes. Het hospitality concept Fitch & Shui is een initiatief van Triple Ace.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!