First Impression draagt Exclusive Deejays over aan The Wedding DJFirst Impression draagt Exclusive Deejays over aan The Wedding DJ
Back Back Nieuws

First Impression draagt Exclusive Deejays over aan The Wedding DJ

12 mei 2023

The Wedding DJ is vanaf 1 mei 2023 officieel eigenaar van Exclusive Deejays. First Impression, expert in audiovisuele brand experiences, heeft het onderdeel dat gespecialiseerd is in het faciliteren van DJ entertainment, verkocht aan The Wedding DJ. Deze specialist in huwelijksfeesten heeft momenteel vier vestigingen in Etten-Leur, Breda, Rotterdam en Utrecht. De twee partijen blijven als partners samenwerken.

 

Door de overname kan de business unit Events van First Impression zich richten op de volledige audiovisuele en conceptuele ondersteuning van beurzen, evenementen, tijdelijke retailoplossingen en pop-up experiences. Grootschalige audiovisuele ondersteuning van de privéfeesten blijft wel in het dienstenpakket van First Impression. Hierin zal het Events-team nauw blijven samenwerken met The Wedding DJ. Relaties van Exclusive Deejays zullen overigens niet veel merken van de overname. De geplande feesten zullen onverstoord doorgang vinden. Ook het complete merk, waaronder de naam en huisstijl alsook de verbonden DJ’s gaan naadloos over naar de nieuwe eigenaar.

Focus op core business

In 2018 nam First Impression Exclusive Deejays onder zijn hoede toen het Espressivo overnam. Al snel werden 300 tot 400 shows per jaar opgeleverd op bedrijfs- en privéfeesten door het Exclusive Deejays team. De afgelopen jaren verschoof de focus binnen de business unit Events door de veranderende klantbehoefte meer richting de in-house livestream studio, corporate events en interactieve beursstands. Daardoor ontstond het inzicht dat de relaties van Exclusive Deejays veel beter gefaciliteerd zouden worden bij een specialist in DJ entertainment. Ook de bedrijfsstrategie van First Impression werd verder aangescherpt door het binnenhalen van een aantal gerenommeerde retailklanten en ligt verdere (internationale) groei in het vooruitzicht binnen deze sector. De business unit Events beweegt hierop mee door steeds meer grotere, tijdelijke projecten te ondersteunen voor een corporate doelgroep.

Goede match

The Wedding DJ bestaat ruim zestien jaar en is gespecialiseerd in het organiseren van de muzikale omlijsting van bruiloften. Vanaf 2018 ontstond een unieke samenwerking tussen verschillende bruiloft DJ’s in Midden- en Zuid-Nederland. Met de toevoeging van de DJ’s van Exclusive Deejays bestaat er nu een team van 50 DJ’s. The Wedding DJ heeft net als Exclusive Deejays een goede relatie met de vele evenementlocaties in de regio. Nu wil het bedrijf met het toevoegen van het team in regio Tilburg zijn ambitie richten op de rest van Nederland en zelfs een stuk van België. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!