Back Back Nieuws

Finley biedt nieuwe zakelijke concepten

06 januari 2011
De nieuwe website van Finley biedt meer dan alleen informatie omtrent de diverse mogelijkheden voor jouw evenement. Voor de zakelijke markt zijn er nieuwe concepten ontwikkeld, die Finley graag aan je voorlegt. Denk hierbij aan unieke settings voor bijvoorbeeld productpresentaties, meetings, persconferenties en mediaproducties.

 

Vanaf heden kun je de website ook gebruiken als inspiratiebron voor een huwelijk. Je kunt hierbij denken aan creatieve en spraakmakende mogelijkheden voor decoratie, vervoer en visagie. De trendwatcher van Finley houdt dit secuur bij, zodat je via de website altijd van de laatste tips & tricks op de hoogte blijft.


Nieuw vergaderprogramma
Tevens biedt Finley vanaf 2011 een compleet nieuw vergaderprogramma, onder de noemer ‘’Comfort’’. Het geheel is eenvoudig modulair uit te breiden met een passende workshop of boottocht op de Loosdrechtse Plassen. Organiseer je meerdere vergaderingen per jaar, die je door Finley zou willen laten verzorgen, neem dan contact met Finley op voor een voorstel op maat.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!