Back Back Nieuws

Finalisten Audi Design Awards bekend

10 juli 2009
De selectiecommissie, onder leiding van Floris van Bommel, heeft de zes finalisten van de Audi Design Awards bekendgemaakt. Vanaf nu kan het publiek zijn favoriet kiezen via de online stemmodule op dutchdesignawards.nl. De winnaar wordt tijdens de Awardshow, op 17 oktober in Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven, bekendgemaakt.


Audi Design Award

De Audi Design Award is de publieksprijs van de Dutch Design Awards en wordt georganiseerd door Commgres. Uit 700 inzendingen selecteerde de selectiecommissie van de Audi Design Award zes ontwerpen die hoog scoren op het vlak van innovatie, emotionele beleving, tijdgeest, styling in materiaal en kleurgebruik, oorspronkelijkheid, duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en veiligheid. "Audi Nederland heeft deze prijs geïnitieerd en geadopteerd omdat zij als geen ander automerk de rol van vooruitstrevend design in de samenleving erkent. Design staat ook niets voor niets al meer dan 100 jaar aan de basis van het merk," aldus de organisatie.


Finalisten

De finalisten dit jaar zijn (in willekeurige volgorde): Firma Rieks Swarte voor beeldverhaal ‘L’enfant et les sortilèges’ van Maurice Ravel, Eddy Kaijser, Bart Cardinaal & Nadine Roos voor The Flying Grass carpet, Studio Wieki Somers voor Merry-go-round coat rack, Aldo Bakker voor porcelain table ware, Urban Alliance met Moodwall en Maarten Baas voor Real Time.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!