Back Back Nieuws

Fijnevent op zoek naar EYdentity

05 juni 2008
De 125e verjaardag was voor het gerenommeerde Ernst & Young aanleiding voor het weergaloze feest op zaterdag 31 mei in Ahoy Rotterdam. Hun claim ‘Quality in everthing we do’ vormde voor fijnevent de inspiratie voor het thema van het feest voor de 7700: het DNA van Ernst & Young en al zijn medewerkers, vertaald in het unieke ‘EYdentity’-concept. De 125-jarige bleek ‘alive and kicking’ tijdens dit topfeest op deze toplocatie.

Tijdens het uitnodigingstraject, dat eind december al werd ingezet, werd geleidelijk aan duidelijk dat in overdrachtelijke zin het DNA van iedere Ernst & Younger centraal staat.

Het concept steunde op de vier pijlers trots, topkwaliteit, menselijk, en ‘down to earth’. Na de opening van het festijn in Ahoy werd de visualisatie van deze DNA-streng als een Olympische fakkel binnengebracht. Emotie, puurheid en company pride voerden de boventoon, in alle aspecten van de kunstzinnige show. Een show die op ludieke wijze tot zijn recht kwam in een omgetoverd sportpaleis tot een hy-tech Eydentity hall of fame!

Een tijdreis in vermaak

Het DNA-symbool vervolgde zijn reis in het getransformeerde Ahoy, door de vijf hallen met ieder hun eigen EYdentity-gezicht. Onvervalste nostalgie in combinatie met hedendaags vermaak vormden de ultieme samensmelting van heden en verleden. Dat vond zijn hoogtepunt onder andere in de drie lunaparken die de flitsende LEDvloer met hippe DJ en VJ flankeerden.

De overige podia werden onder andere afwisselend bevolkt door grote namen als DJ Jean, Wolter Kroes, Albert West, Dries Roelvink en Alain Clarck. Meeslepend vermaak dat een onuitwisbare indruk achter laat.

De finale, die in weer het sportpaleis om 23.30 uur het startsein kreeg, werd ingeleid door een fantastisch optreden van Anouk. Ali B, drie Idolssterren en Bløf leidden de apotheose in: Ceasar Zuiderwijk, die met een weergaloze drum- en lasershow vanuit het dak neerdaalde, om samen met een Braziliaanse brassband het feest tot een temperamentvolle climax te leiden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!