Back Back Nieuws

Fijnevent maakt Zuid-Afrikaanse MVO-droom waar

24 november 2009
Afgelopen maart lanceerde fijnevent in de African bushbar zijn mvo-project: de Sefapane Soccer League. Het realiseren van het vinden van voldoende sponsoren om samen met fijnevent een heuse voetbalcompetitie op te zetten in 2 townships, dicht nabij het kantoor van fijnevent in Phalaborwa is nu een feit. Vorige week is officieel door Jos van den Broek (samen met Hans van Avondonk eigenaar van het bureau) het contract overhandigd waarin per januari 2010, 30 voetbalteams worden voorzien van nieuwe tenues, schoenen, materiaal en transport. Door deze steun is de competitie een feit geworden.

 

Jos van den Broek: 'Er zijn meer plannen dus ondertussen blijven we doorpakken met het realiseren van meer duurzame ontwikkelingen zoals clubhuizen welke voor vele doeleinden zullen worden ingezet. Voetbal is een middel om de jeugd van de straat te houden en samen te brengen, en juist van deze samenkomst gebruikmaken om voorlichting en scholing te geven.'

 

Met een fijn gevoel is fijnevent inmiddels terug. Begin januari zullen Hans en Jos samen symbolisch de aftrap nemen van de competitie. Their dreams came true…..

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!