Back Back Nieuws

fijnevent en Ahoy organiseren 70-jarig jubileum Hago

10 april 2013
Waar Ahoy normaliter brandschoon is als de schoonmakers van Hago zijn geweest, zetten ze afgelopen zaterdag 6 april, de tent juist volledig op zijn kop. 2900 medewerkers van schoonmaakbedrijf Hago kwamen samen om het 70-jarig jubileum te vieren en ‘de boel de boel te laten’. Ahoy was als opdrachtgever de feestlocatie bij uitstek. Ahoy nam op haar beurt fijnevent in de arm als concept en event partner.

'Eén groot feest met de Hago familie als dank en blijk van waardering. Kleurrijk, sfeervol en bruisend van begin tot eind', zo luidde de opdracht. ‘Ruim 3000 collega’s stonden te popelen aan de deuren van Ahoy. Eenmaal binnen barstte het feest meteen los met DJ Miss Smile aan het roer. In de ruim 3.500 m2 ‘plug & playground’ welke schommelde tussen festival en parade, kwamen de gasten, behalve oren, ogen en tijd, niks tekort. Letterlijk over de top in de nodige kermisattracties. Puur vermaak’, aldus de organisatie.

Feest
Tijdens het officiële moment kwamen Hago’s hoogtepunten voorbij in een op maat gemaakte show. Een combinatie van muziek, video en een defilé van 70 Hago toppers -van (oud)medewerkers tot directie- die Hago’s kernwaarden met zich meedroegen. Een confettioase tot slot en als startsein voor het vervolg van het feest.

Gedurende de rest van de avond kwamen alle smaken aan bod. Ahoy zorgde voor een volle maag en The Young Stage Band voor een vol podium. 20 muzikanten speelden hits van toen in een jasje van nu. De eerste onderbreking van de band was voor Gers Pardoel. Na Gers pakte de band weer door, versterkt door talent van eigen (schoonmaak)bodem.

Na de audities ver voor het feest rolde een negental Hago toppers als muzikale winnaars uit de bus. De prijs: een plek op het podium in Ahoy, samen met The Young Stage Band. Na de nodige voorbereidingen en repetities speelden en zongen ze samen tijdens de jubileum avond. De avond werd afgesloten door Nick & Simon.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!