Back Back Nieuws

FiftyTwoDegrees: Van diner tot congres

21 september 2009
Gelegen in het hart van de regio Arhem Nijmegen vormt FiftyTwoDegrees een belangrijk knooppunt. "Zowel in sociaal, cultureel als zakelijk opzicht," zo valt te lezen op de website.

Goed bereikbaar via de A73 / A50 heeft de locatie een praktische ligging. Het gebied koppelt enerzijds het Goffert-park, waar ook het voetbalstadion ligt en anderzijds het NXP-terrein. "Business, lifestyle en high tech zijn daarmee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gedachte die in het ontwerp van het gebouw met veel aandacht is voortgezet."

FiftyTwoDegrees noemt zich als Business Innovation Center uniek. Huurders en bezoekers genieten van een ongeëvenaarde werk- en verblijfsomgeving, waar niet alleen veel aandacht is besteed aan werken, maar ook aan ontspannen en ontmoeten. "Bij ons kunt u terecht voor vaste of flexibele kantoorruimte, maar ook voor een lunch of diner, voor vergaderruimte en congresruimte of om gewoon te genieten van de prijzenwinnende architectuur of kunstexposities".

Vergaderruimte huren in FiftyTwoDegrees
Het vergadercentrum bevindt zich op de eerste etage van het FiftyTwoDegrees gebouw. Het is het meest moderne en grootste vergadercentrum van de regio Arnhem Nijmegen met 10 moderne vergaderzalen, aparte lounges, een ruime garderobe en een bar.


Exclusieve boardroom op de 17e etage

Voor besprekingen op hoog niveau, of andere top-events, biedt FiftyTwoDegrees letterlijk een zeer exclusieve topniveau ruimte met een al even inspirerend uitzicht. De Boardroom van FiftyTwoDegrees is gelegen op de 17e etage, de hoogste etage van het gebouw.

De Boardroom is standaard voorzien van een royale, rechthoekige besprekingstafel met 22 lederen CEO-zetels. De ruimte kan voor vergaderingen, presentaties en workshops worden ingericht (vergaderopstelling, U-opstelling of theateropstelling). en is geschikt voor gezelschappen tot 80 personen.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!