Back Back Nieuws

Fietstocht voor bedrijventeams

12 mei 2006


In samenwerking met de Haegsche Sterren Restaurants wordt op maandag 22 mei de eerste Haegsche Culi-Tour georganiseerd. De Haegsche Culi-Tour is een toerfietstocht voor bedrijventeams van ongeveer 25 kilometer, die voert langs tal van schitterende Haagse locaties en vier exclusieve restaurants te weten restaurant Seinpost, restaurant Callas samen met Hotel Des Indes, restaurant le Cirque en restaurant Savelberg. De opbrengsten van de tocht zullen ten goede komen aan Right To Play. Deze humanitaire organisatie, opgericht door Johan Olav Koss, zet zich wereldwijd in voor kansarme kinderen.

De start van de tocht vindt plaats op de Scheveningse Boulevard bij het Right to Play House. In vijf etappes fietst u door Den Haag en Scheveningen. In de rit naar Restaurant Seinpost op het duin worden zelfs uw klimmersbenen getest. Na afloop van de toertocht wordt er in het Right to Play House, gevestigd in het Carlton Beach Hotel, een heerlijk Schevenings Zeebanquet geserveerd, bereid door de topkoks van de eerder benoemde restaurants ondersteund door Mondriaan onderwijsgroep onder supervisie van Ins & Outs Exclusive Catering Den Haag.

Deelname staat open voor bedrijventeams van drie personen. Ieder team wordt gekoppeld aan een bekende Nederlander, politicus of (ex) topsporter. De toertocht vindt plaats op afgezette wegen en onder politiebegeleiding.


LET OP DE STARTTIJDEN ZIJN GEWIJZIGD!
(van 16.00 naar 14.00 uur)


Foto: uitzicht Restaurant Seinpost.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!