Fietsen en varen in Friesland met de Locatietour 2GOFietsen en varen in Friesland met de Locatietour 2GO
Back Back Nieuws

Fietsen en varen in Friesland met de Locatietour 2GO

09 juni 2021

Op maandag 21 juni 2021 verkennen meetingplanners op uitnodiging van Meet in Friesland en in samenwerking met de Linda op Locatie, de prachtige regio Zuidwest Friesland op de e-bike. Met een overlevingspakketje 2GO en knooppuntenkaart in de fietstas, ga je zelfstandig in een team van vier personen op Locatietour.

Elkaar weer live ontmoeten

Afgelopen jaar hebben we Nederland weer herontdekt. Mensen trokken de natuur in voor een wandeling of fietstocht. Buiten bewegen is ontspannend en zorgt voor een andere mindset. Naast dat het goed is voor de gezondheid geeft het in deze tijden ook een veilig gevoel. Bedrijven en collega’s kunnen niet wachten om elkaar weer live te zien. Maar, voorlopig nog wel op 1,5-meter afstand, en op een veilige manier. Met deze tour worden meetingplanners voorbereid op het moment dat bedrijven weer live willen ontmoeten.  

Friese Vibes

Al fietsend ontdek je de leukste locaties voor vergaderingen, evenementen en groepsactiviteiten. Een sfeervolle kas, landelijke schuur, oude melkfabriek, historische Friese vergaderboerderij, een kerkje verbouwd tot vergaderruimte en tenslotte een groepsaccommodatie met meetingruimte en mogelijkheid tot verschillende buitenactiviteiten, het komt allemaal voorbij. ‘Friesland vanaf de fiets is prachtig, maar voor de echte Friese vibes moet je het water op’, zo zegt Yvonne Hulleman van Meet in Friesland. Daarom beleef je het echte Friesland als je op maandag 21 juni in een zeilbootje stapt, kijkt bij een demonstratie Fierljeppen, cappuccino drinkt in het Elfstedenstadje Workum en af de dag afsluit met een Kâld Kletske.

Inschrijven?

Iedereen die meetings, events, bedrijfsuitjes, incentives, vergaderingen of trainingen organiseert is welkom om inspiratie op te doen tijdens de Locatietour 2GO in Friesland. Deelname kost je slechts twee keer 1 Euro voor de fietspont. Schrijf je direct in of kijk voor meer informatie op de eventwebsite.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!