Back Back Nieuws

Festivalzomer op volle toeren voor Veldeman

16 juli 2010
Regen of extreme zonneschijn? Elk jaar opnieuw vinden massa’s festivalgangers beschutting in de tijdelijke structuren van Veldeman Structure Solutions.

Zo vonden de 30.000 bezoekers van het Awakenings Festival dit jaar opnieuw verkoeling in de 3 imposante TFS structuren en de Mexico tent, dé Veldeman festivalstructuren bij uitstek. Door hun enorme afmetingen en unieke vorm passen de Veldeman TFS structuren perfect in de sfeer van het festival. Bovendien blijven ze door hun zilveren buitenzijde en zwarte binnenkant koel, zelfs bij tropische temperaturen. De hoge vrije binnenruimte, gecombineerd met een standaard zwarte binnenkant, worden alom geprezen door tal van AV-firma’s doordat akoestiek, belichting en speciale effecten hierin uitstekend tot hun recht komen.

Ook het Afro-Latino Festival deed in 2010 opnieuw beroep op de diensten van Veldeman Structure Solutions. Het zwoele zomerweer lokte dit jaar meer dan 22.000 feestvierders naar het 3-daagse multiculturele festival in Opitter (B). Het Afro-Latino Festival is bovendien het eerste CO2-neutrale festival in de Benelux. Veldeman is dan ook terecht trots op de jarenlange persoonlijke band met dit evenement.

De structuren van Veldeman zullen deze zomer nog op tal van grote en kleine festivals te zien zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!