Back Back Nieuws

Festivaltour met Neptunus accommodaties

02 augustus 2013
Pinkpop, North Sea Jazz, Tomorrowland, Zwarte Cross en vele andere topevenementen. Wie deze zomer een of meerdere van deze festivals heeft bezocht, heeft  ongetwijfeld in een accommodatie van Neptunus gestaan. De leverancier van tenten voor evenementen liet op de verschillende festivals haar diversiteit zien.

Nederlandse festivalzomer 
Eerder deze zomer plaatste Neptunus op Pinkpop de VIP- en crew-accommodaties. Maar ook op North Sea Jazz werden Neptunus-paviljoenen ingezet. Afgelopen weekend vond de 17e editie van de inmiddels legendarische Zwarte Cross plaats. Ook dit jaar was Neptunus leverancier van de tijdelijke accommodaties. Door het tekenen van een meerjarig contract is de leverancier de komende jaren met veel trots aan de Zwarte Cross verbonden. Neptunus verzorgt de volledige aluhallen infrastructuur, dit houdt in dat alle ‘aluminium tentconstructies’ op het festival door Neptunus geleverd worden.

Neptunus on tour in België
Genk on Stage was eerste in rij van de Belgische muziekprojecten waar de structuren van Neptunus werden ingezet. Op 28, 29 en 30 juni hebben maar liefst 115.000 mensen hét stadsfestival van Genk bezocht. De volgende stop die Neptunus maakte was Luik. Daar werd een dubbeldecker voor het festival Les Ardentes gebouwd. Ingezet als VIP area bood de dubbeldecker de aanwezige gasten een geweldig uitzicht op het hoofdpodium waar bands als o.a. dEUS en de Kaiserchiefs hun opwachting maakten.

Ook voor Gent Jazz levert Neptunus al jarenlang de tenten. Zo werden er paviljoenen gebouwd voor standhouders en catering, maar ook de Mainstage van ruim 2000 vierkante meter  werd door Neptunus gebouwd. In totaal stonden er in Gent zo’n 3600m2 aan structuren voor het jazzfestival.

Afgelopen weekend vond nabij Antwerpen het dancefestival Tomorrowland plaats. Neptunus bouwde een tijdelijk gebouw, type ‘Evolution’ van ruim 2000 vierkante meter. Op het water. De tijdelijke danstempel van 40m bij 50m werd op pontons opgebouwd en omgetoverd tot drijvende stage met aansluitende VIP-Area.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!