Back Back Nieuws

Festival Mundial, Tilburg

09 juni 2008
Van wereldmuziek tot hiphop en van Anouk tot Natascha Atlas: tijdens het jaarlijkse driedaagse openluchtfeest Festival Mundial - dat jaarlijks meer bezoekers langs de kassa ziet gaan - vloeien alle muziekstijlen van de continenten feilloos samen. Van 13 t/m 15 juni staat het Tilburgse Leijpark wederom in het teken van dit muziek-, informatie-, en cultuurevenement van wereldformaat.


Festival Mundial biedt altijd een programma dat verrast en de actualiteit op het gebied van wereldmuziek en wereldcultuur laat zien. Artiesten afkomstig van alle 5 continenten geven geïnspireerd door hun roots een "global" muzikale kijk op de wereld. Roots en Rock, Wereld en Funk, Reggae en Salsa, Hiphop en Urban zijn vertegenwoordigd en laten het publiek drie dagen genieten. Naast buitenlandse acts en bands van eigen bodem is een belangrijke plaats in het artistieke programma weggelegd voor aanstormende talenten uit ontwikkelingslanden. Zowel op zaterdag als op zondag staat het programma garant voor een verfrissende mix van traditioneel en modern.

Nieuw dit jaar is de girlpower inbreng, 'Because I am a Girl', een extra avond op 13 juni, waar o.a. Anouk, de Dutch Urban Diva's en Candy Dulfer gaan optreden.

Een keur aan artiesten (met grote namen die klinken als een klok in de programmering) vanuit de hele wereld zien optreden, buitenlandse hapjes eten, struinen over een inspirerende wereldmarkt en geïnformeerd worden over wat er op cultureel gebied allemaal gebeurd? 13, 14 en 15 juni in Tilburg.

Meer informatie op www.festivalmundial.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!