Festival A Day at the Park mini-editieFestival A Day at the Park mini-editie
Back Back Nieuws

Festival A Day at the Park mini-editie

17 augustus 2020

 Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar te mogen organiseren. Met het A Day at the Park mini-festival wordt het Kralingse Bos voor één dag omgetoverd voor een unieke festivalbeleving. Volledig ingericht op ‘het nieuwe normaal’ kan de bezoeker op zijn of haar privé dansvloer met tafel genieten van een muzikale show. ALDA neemt met de organisatie van dit mini-festival het voortouw in de festivalwereld.

Op zaterdag 19 september 2020 wordt in het Kralingse Bos een aangepaste editie van het populaire dance-festival A Day at the Park gebracht. Voorgaande jaren kwamen hier duizenden bezoekers op af voor een dag vol muziek, lekkere hapjes, drankjes en een zomerse sfeerbeleving. Dit jaar kunnen bezoekers hetzelfde van A Day at the Park verwachten, maar dan in een gezellige en intieme setting. Iedere groep krijgt een persoonlijke dansvloer met tafel waar hapjes en drankjes van Rotterdams icoon 1NUL8 op geserveerd worden. De bezoekers kunnen genieten van de beats van Joris Voorn, Prunk en Baggi en prijzen winnen tijdens de Desperados Disco Bingo.

A Day at the Park mini-festival wordt verdeeld in drie shifts waarbij er per shift plaats is voor 250 personen. Uiteraard wordt er voldaan aan de RIVM maatregelen en de anderhalve meter afstand gewaarborgd. Op deze manier wil de organisatie inspelen op de nieuwe situatie en hier op een veilige en verantwoorde manier het voortouw in nemen. 

Inspelen op vraag en aanbod, ook tijdens crisis

Roerige tijden vragen om vernieuwende en creatieve initiatieven, weet ook Allan Hardenberg, CEO van ALDA. Daarom bedacht Hardenberg een manier om zowel de bezoekers, als zijn eigen mensen weer wat vreugde en positiviteit te brengen: 'Mensen worden blij van feestjes en wij van feesten organiseren. Wij zoeken continue naar mogelijkheden om onze festivals met de fans te verbinden en dat gaan we nu dan ook doen. We zijn blij met het mini-festival op 19 september in het Kralingse Bos.'     

De kaartverkoop voor het #ADATP2020 mini-festival start op zaterdag 22 augustus om 12:00 uur. In verband met de beperkte capaciteit wordt bezoekers geadviseerd om te registreren via adayatthepark.nl. De registratie voor de voorverkoop sluit op donderdag 20 augustus om 23:59 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!