Back Back Nieuws

Festivak verhuist in 2013 naar Jaarbeurs Utrecht

14 maart 2012
Na de succesvolle editie van Festivak in november 2011 in de Amsterdam RAI, verhuist Festivak naar de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie geeft daarbij gehoor aan de feedback van bezoekers en exposanten. Jaarbeurs Utrecht biedt voordelen op het gebied van bereikbaarheid en logistiek.

“We hebben goed geluisterd naar de terugkoppeling die we van onze exposanten en bezoekers kregen. De wens om Festivak op een meer centraal gelegen plek in Nederland te houden heeft ons naar Utrecht geleid,” aldus Saskia Holterman, Partner Organisatie Groep Zuid.

Content & sharing blijft King
“We zijn de goede weg in geslagen met het uitgebreide en praktijkgerichte lezingenprogramma en de inzet van social media. De wens voor de komende editie is een nog grotere interactie en betrokkenheid van bezoeker en exposant in de totstandkoming en samenstelling van het programma. Hierop willen we de komende edities voortborduren. We dagen onze bezoekers uit om hun vakkennis verder te verbreden, te verdiepen en vooral te delen.”

 

Festivak Nederland
Datum: 13 & 14 november 2013
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entree: Na voorregistratie is de beurs gratis te bezoeken

 

Festivak België 2012
Voor wie niet wil wachten tot november 2013, kan op 21 & 22 november 2012 Festivak in België bezoeken. De beurs vindt jaarlijks afwisselend plaats in Nederland en België. Dit jaar is het de beurt aan België. De organisatie kijkt er naar uit om voor de 4e maal in Antwerpen neer te mogen strijken. Twee dagen lang ontmoeten organisatoren, toeleveranciers en stedelijke beleidsmakers elkaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!