Back Back Nieuws

Festivak 2015 stelt technologie en beleving centraal

29 september 2015
Tijdens Festivak op 25 en 26 november aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht staat het thema Technologie & Beleving centraal. Dit thema zal terugkomen op de beursvloer en in het inhoudelijke programma. Festivak is dé vakbeurs voor de publieksevenementenbranche en vindt dit jaar voor de 19e keer plaats.

Technologie en beleving zijn onlosmakelijk verbonden met publieksevenementen: zonder technologie geen beleving en zonder beleving geen event. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt alleen maar toe. Tijdens Festivak presenteren exposanten vele producten en diensten waarmee zij organisatoren helpen om hun event te realiseren en/of naar een hoger niveau te brengen.

Programma
Niet alleen op de beursvloer staat het thema Technologie & Beleving centraal. Ook in het programma zal uitgebreid aandacht zijn voor dit thema. Gedurende de 2 beursdagen vindt er een inhoudelijk programma plaats verdeeld over 3 zalen met toonaangevende sprekers zoals Allan Hardenberg van ALDA Events (van o.a. The Flying Dutch, Armin Only en I AM Hardwell), Marcel Mingers van Extrema (o.a. Solar Weekend en XO Outdoor), Ronald Besemer van Toerisme Utrecht (over de Tourstart), Mario Kadiks van Golazo Sports Nederland BV (over de NN Marathon Rotterdam), Emile Ratelband (sessie stressreductie) en bestseller auteur Patrick Petersen (over content marketing).

Naast praktijkverhalen van de events zelf, komen er ook experts aan het woord die meer vertellen over belangrijke thema’s zoals: duurzaamheid, content marketing, inzet van social media, bezoekersregistratie, verzekeringen, wifi op locatie, alcohol & drugs-problematiek of crowd management. Tevens vinden er op het EventBranche Kennis Paviljoen korte inhoudelijke sessies plaats waarbij bezoekers op de hoogte worden gebracht van de trends van nu en de visie op de toekomst.

Meer informatie en registratie
Een bezoek aan de beursvloer van Festivak en het volledige inhoudelijke programma is kosteloos. Meer informatie en registratie via: festivak.nl.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!