Back Back Nieuws

Festivak 2015 geeft update over programma

22 juli 2015
Het evenementenseizoen is in volle gang en er vinden weer vele mooie publieksevenementen plaats. Ondanks de drukte van het seizoen hebben zich inmiddels vele nieuwe deelnemers ingeschreven voor Festivak 2015. Festivak wordt dit jaar 25 en 26 november voor de 19e keer georganiseerd door Organisatie Groep Zuid B.V. (OGZ) in de Jaarbeurs.

Enkele namen die zich tijdens Festivak presenteren zijn: Bouwatch, Klap Evenementenverzekeringen, Theme-Co bvba, GIGANT International B.V., Alpine Hearing Protection, Boels Verhuur, Etigo, Tentoo Holding B.V., Quinty’s Crew B.V./QC Event Group en vele anderen.

Inhoudelijk programma
Naast een inspirerende beursvloer wordt er veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen. Hieronder een aantal voorbeelden.

Beleving voorop bij NN Marathon Rotterdam:
Tijdens het inhoudelijke programma zal Mario Kadiks, directeur van Golazo Sports Nederland toelichten waarom ze spreken over een ‘be-levenement’ in plaats van een evenement. De NN Marathon Rotterdam is het grootste 1-daagse sportevenement van ons land en de organisatie wil steeds dat stapje extra zetten voor o.a. de deelnemers, sponsoren en lokale ondernemers. Je kunt komen luisteren naar het verhaal van Mario Kadiks op donderdag 26 november om 14.30 uur.

Inzet van social media:
Social media is niet meer weg te denken uit het leven van bijna iedereen. Zo ook de bezoekers van jouw event. Peter Minkjan van likeconomics.nl ziet social media vooral als een goede manier om jouw boodschap te verspreiden. Maar het is wel belangrijk om na te denken over een overall content strategie waar Facebook, Twitter, Instagram maar ook bijvoorbeeld chat-apps zoals WhatsApp onderdeel van zijn.

De beurs is op woensdag 25 november geopend van 12:00 tot 20:00 uur en op donderdag 26 november van 11:00 tot 18:00 uur. Festivak wordt bezocht door de gehele branche van publieksevenementen. Festivak is gratis te bezoeken. Je hoeft jezelf alleen maar vooraf te registreren via de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!