Back Back Nieuws

Festivak 2007 voor totale evenementenbranche

15 juni 2007
Festivak 2007 is een vervlechting van twee belangrijke segmenten in de branche; publieksevenementen en bedrijfsevenementen. Na voorgaande edities van Festivak is gebleken dat een koppeling van deze twee segmenten niet langer kon uitblijven.

 

Op het Festivak 2007 kun je een afspiegeling van de totale evenementenbranche ervaren. Daarnaast zal de brancheborrel van High Profile en FZ plaatsvinden op het Festivak. Deze 11e editie zal dit jaar gehouden worden op 30 september, 1 en 2 oktober op het Autotron in Rosmalen.

 

Standhouders op de beurs zijn verzekerd van drie dagen kwalitatieve traffic, branchebrede aandacht en de zuigende werking van het collectief. Op dit moment is er nog een aantal vierkante meter voor het segment bedrijfsevenementen beschikbaar.

 

Bij Festivak, de grootste en oudste evenementenbeurs uit de Benelux, draait het allemaal om beleven, proeven en kennis maken met de aanbieders uit de evenementenbranche. Bedrijven die behoren tot de publieksevenementen en bedrijfsevenementen presenteren met trots hun product. Een platform om als bedrijf op te profileren.

 

Festivak 2007 wordt georganiseerd door ID&Concept Company (dochterbedrijf van All Events Group) en Organisatie Groep Zuid (OGZ). ID&Concept Company is verantwoordelijk voor Bedrijfsevenementen in Eventron, de organisatie van Publieksevenementen in Expodome en op het buitenterrein is in handen van OGZ.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!