Back Back Nieuws

Festa Cariba presenteert Cubaans salsa orkest

06 december 2007
Festa Cariba Organising presenteert Orlando Valle y Maraca. Dit orkest, een van Cuba’s leading salsa orkesten, tourt in 2008 binnen Europa en Festa Cariba Organising biedt de mogelijkheid om als event organiser gebruik te maken van deze act.

Bekijk het orkest op YouTube

De getalenteerde musici nemen de gasten mee naar een opzwepende latino belevingssfeer waarbij emoties los zullen komen die zullen resulteren in een grote interactie naar elkaar toe.

Orlando Valle, Cuba’s meest geliefde fluitist, componist en arrangeur is met zijn orkest beschreven als het meest invloedrijke Afro-Cubaanse orkest van de laatste 10 jaren. Met zijn briljante spectaculaire optredens is hij beroemd over de hele wereld.

Hij wordt begeleid door de twee meest professionele vocalisten: Wilfredo Campa en RolandoMorejon. Samen met zijn 12 hooggetalenteerde musici zet Orlando Valle een indrukwekkende performance neer. Via spetterende latin brass improvisaties naar de meest dansbare composities van Caraibische- en Cubaanse muziekstijlen met latin jazzy elementen, rumba, timba en salsa.

Voor een grootschalig business-event combineert Orlando Valle zijn optredens veelal met 6 professionele Cubaanse top-dansers , waardoor er “on-stage ”een wervelende Cubaanse show wordt neergezet die steeds een grote indruk achterlaat bij haar gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!