Back Back Nieuws

Feestelijk sein bouwstart nieuwe Tulip Inn

24 november 2008
Op woensdag 19 november is het startsein gegeven voor de bouw van Tulip Inn- Amersfoort A1, dat eind 2009 haar deuren zal openen.

 

Op de feestelijke bijeenkomst werd de start van de bouw ingeluid met speeches door sprekers van de betrokken partijen Golden Tulip Hospitallity Group en Van Boom en Slettenhaar Projectontwikkelaars. Aanwezigen konden alvast een voorproefje nemen van het nieuwe food & beverage concept “George & Co”, waarmee ook het hotel wordt uitgerust.

Het hotel telt 144 kamers en zal worden uitgerust met vergaderfaciliteiten en voldoende parkeerruimte. De bouwlocatie bevindt zich op het bedrijventerrein Calveen in Amersfoort Noord pal aan de A1.

Het hotel is ontworpen door Architectenbureau Van den Hoeven en heeft een eigentijdse en zakelijke uitstraling. "Maar belangrijker nog is het ontwerp dat zich kenmerkt door het gebruik van duurzame materialen, efficiënte onderhoudsvriendelijke installaties en hoge isolatiewaardes voor daken en gevels," aldus Sione Götte van Golden Tulip Hospitality Group.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!