Back Back Nieuws

Feest met veel diva's

18 september 2008
De OCEANDIVA Original was afgelopen maandagavond in Amsterdam-Noord de thuisbasis voor de viering, na vijf jaar, van de 50e uitgave van LINDA. Magazine.


Linda de Mol, naamgeefster aan de sucesvolle glossy, nodigde  haar vrienden, collega’s en de fine fleur van BN-ers uit om naar het prachtig aangeklede schip te komen. Menig celebrity liep de loopplank op en af om de fotografen en camera’s de gelegenheid te geven hun aanwezigheid vast te leggen.


Na de foto’s en interviews was er tijd voor een swingend discofeest. Maar niet voordat Linda de Mol herself het eerste exemplaar van nummer 50 uit handen van Hans Klok ontving, voorafgaand door een show van de master of illusion. Na de overhandiging van de eerste nummer 50, die volgens Hans Klok te dik is om uit zijn mouw te toveren (ja ja aardig wat pagina's!) ging het feest echt los.

De Working Girls en DJ Manga zorgden voor een supersfeer, waarna de jongens van De Jeugd van Tegenwoordig op hun eigen manier het feest nog meer energie gaven. Ook Jan des Bouvrie het niet kon laten de OCEANDIVA een compliment te geven. “Wat een fantastisch strak schip, ik ben zwaar onder de indruk”, aldus de binnenhuisarchitect.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!